ALLEN & HEAT, vrhunska XONE:DX DJ kontrola + mixer

Naprodaj vrhunska XONE:DX dj kontrola in mixer, rabljeno, delujoče, priznane znamke Allen & Heat – XONE. 4 kanali s preklopi za CD, line, 2x phono, USB, rezervni mikrofon, boot, 2x master, 1x snemanje, 1x dodaten aux, 1x glavni mikrofon, efekti, napajalnik, program se sname iz interneta + geslo za delovanje (ima dosedanji lastnik). Naprava deluje kot kontroller za računalniški player software ali kot navaden mikser, vendar mora biti v vsakem primeru priklopljen na računalnik z vnešeno nakupno kodo in glasbenim programom sicer zaradi varnosti oziroma politike proizvajalca ne deluje kot samostojen mikser.

Vidne so manjše poškodbe / praskice ohišja (na slikah, zaradi transporta in uporabe) in popravek play / stop / cue črk, ker so se zdrsale od uporabe. Kontrola deluje. Nova je bila preko 1200 EUR, sedaj se prodaja za 300 EUR zaradi neuporabe, stara je okoli 8 let. Kljub svojim letom je veliko boljše kvalitete glede zvoka, efektov, možnosti nastavitev in zmogljivejša za priklop ostalih komponent kot primerljive tovrstne naprave znamke Pioneer, Denon ali Numark, da o raznih nizkocenovnih Mc Cript, Conrad in podobnih sploh ne govorimo…

Možen test, pošljem po pošti slovenije na vaše stroške (okoli 15 EUR).

Poglejte tudi ostale moje oglase. Avdio oprema, DJ oprema, osvetlitev in svetlobni efekti, ozvočenje itd. Ničesar ne menjam.