Lep pozdrav, obiskovalec! [ Prijava

Kuponi in razprodaje

Akcija, Interna obvestila, Interne novice, Posel, Promocija, Storitve 12. 12. 2015

F1211185038-kupon-1-Pozdravljeni zunanji gostje in člani naše strani.

Sporočamo vam, da imamo od decembra 2015 tudi občasna znižanja spletnih oglaševalskih storitev na naši mreži (trenutno 7 portalov).

Različne znižane cene bodo na voljo z različnimi popusti in bonusi že na naših rednih cenikih, dodatno se boste lahko potegovali tudi za kupone popustov na več načinov.

 1. Redni člani, ki bodo oglaševali na enem ali več naših portalih v dražjih paketih in z več načini bodo občasno prejeli na v registraciji naveden e-mail kodo za znižanje ali sliko kupona za tisk.
 2. Rednim članom ali zunanjim ogledovalcev naših strani bodo občasno na voljo prosti kuponi na tej strani. Na isti strani lahko pridobite tudi kupone ostalih trgovin, oziroma lahko postanete član in objavite kupon za pocenitev, prodajno akcijo, razprodajo ali ugodno ponudbo tudi vi v kolikor imate podjetje ali trgovino.

– Pogoji uporabe in trenutne akcije iz točke 1 in 2 bodo navedeni za vsako akcijo posebej, ker bo osnova naših popustov na trenutnem dogajanju na ekonomskem trgu.

– Uveljavitev oziroma cenejše vnovčenje naših storitev bo za različne kupone tehnično različno izvedljivo za kar bodo navodila priložena ob vsaki akciji posebej, ker se bodo v zvezi s tem razlikovale tudi storitve in predmet destinacije.

– Zaenkrat bodo občasni popusti možni na sledečih naših portalih:

vsioglasi.si

slovenskioglasnik.si

ponudba.net

reklamnik.si

musicinfo.si

Izdelava spletnih strani

Kupon portal

 • Kupon na sliki velja za nakup oglaševalskih paketov na vsioglasi.si, vpišite kodo iz oklepaja v okence za kupone ob nakupu ( -10%1 ).

Vabljeni k sodelovanju.

Delite oglas s/z:

          

728 vseh ogledov, 1 danes

  

Grafični oglasi

 • Hitri servis toplotnih naprav - Plami d.o.o.

  s strani na 16. 12. 2014 - 0 Komentarji

  Opravljamo servis vseh elektro porabnikov na vašem domu (razen pralnih in pomivalnih strojev…), ter izvajamo manjše elektro inštalacije. Hitri servis – Plami d.o.o. Nudimo tudi:

 • Brezplačni oglasi za podjetja

  s strani na 30. 3. 2017 - 0 Komentarji

  Pozdravljeni. Naj vas obvestimo, da bo do 01. 06 2017 potekala akcija za brezplačne male oglase za podjetja v paketu ” Osnovni ” za 50 oglasov na leto.

 • Pozdravljeni spletni uporabniki

  s strani na 9. 12. 2014 - 0 Komentarji

  Dobrodošli na spletni oglasnik vsioglasi.si! Uporaba je hitra, enostavna z oglasnimi kategorijami za različne izdelke in storitve. Želimo vam uspešno poslovanje na našem portalu. Administracija, vsioglasi.si

 • Oglaševanje

  s strani na 22. 12. 2014 - 0 Komentarji

  Spoštovani. Oglaševanje je v današnjem času okno v svet nekomu, ki želi biti viden in dostopen za eventualne poslovne stranke ali privatno odprodajo rabljenih reči. Trgovanje in kvota premoženja sta od nekdaj krojila kvaliteto življenja ljudi zatorej ni naključje, da se v raznih oglasih pojavljajo pretežno uspešne firme, uspešne pa so zato, ker po večini […]

 • Pridobite mobilne aplikacije

  s strani na 6. 5. 2015 - 0 Komentarji

  Ogled z mobilnimi napravami: Preskanirajte kvadratno kodo z mobilnim telefonom. Kodo lahko shranite z funkcijo desnega klika ali natisnete po načinu izberi, kopiraj, vstavi (v primerno mapo v vašem računalniku) in / ali potem natisnite.

Arhiv prispevkov

Prostor tudi za vaš oglas