Lep pozdrav, obiskovalec! [ Prijava

Peter Prevc – Prva zmaga v sezoni 2015 / 2016

Šport 14. 12. 2015

prevc3-reuters-slovenskenoviceNIŽNI TAGIL – Peter Prevc je zmagal na drugi tekmi za svetovni pokal smučarjev skakalcev v ruskem Nižnemu Tagilu in je prevzel skupno vodstvo. To je njegova že sedma zmaga v svetovnem pokalu. Njegov uspeh je s četrtim mestom dopolnil Anže Lanišek.

Drugi je bil Avstrijec Michael Hayböck, tretji pa je bil Norvežan Johann Andre Forfang.

»Imel sem kar dober veter tako v prvi kot v drugi seriji. Kljub temu pa sem moral opraviti dva dobra skoka. V Engelberg grem kot vodilni v pokalu, pomembno pa bo, kako se bo razpletlo tekmovanje tudi konec prihodnjega tedna,« je dejal Prevc.

Robert Kranjec je bil 16., Anže Semenič 29, Jurij Tepeš pa 30.

Prevc je z današnjim uspehom dosegel 51. zmago za slovensko skakanje; od tega je 43 posamičnih zmag v svetovnem pokalu, Slovenija pa ima tudi osem ekipnih slavij.

 • Peter Prevc – Zmaga 13.december 2015, Vir: Slika, foto Reuters, celoten prispevek slovenskenovice.si.
Delite oglas s/z:

       

853 vseh ogledov, 1 danes

  

Grafični oglasi

 • Hitri servis toplotnih naprav - Plami d.o.o.

  s strani na 16. 12. 2014 - 0 Komentarji

  Opravljamo servis vseh elektro porabnikov na vašem domu (razen pralnih in pomivalnih strojev…), ter izvajamo manjše elektro inštalacije. Hitri servis – Plami d.o.o. Nudimo tudi:

 • Brezplačni oglasi za podjetja

  s strani na 30. 3. 2017 - 0 Komentarji

  Pozdravljeni. Naj vas obvestimo, da bo do 01. 06 2017 potekala akcija za brezplačne male oglase za podjetja v paketu ” Osnovni ” za 50 oglasov na leto.

 • Pozdravljeni spletni uporabniki

  s strani na 9. 12. 2014 - 0 Komentarji

  Dobrodošli na spletni oglasnik vsioglasi.si! Uporaba je hitra, enostavna z oglasnimi kategorijami za različne izdelke in storitve. Želimo vam uspešno poslovanje na našem portalu. Administracija, vsioglasi.si

 • Oglaševanje

  s strani na 22. 12. 2014 - 0 Komentarji

  Spoštovani. Oglaševanje je v današnjem času okno v svet nekomu, ki želi biti viden in dostopen za eventualne poslovne stranke ali privatno odprodajo rabljenih reči. Trgovanje in kvota premoženja sta od nekdaj krojila kvaliteto življenja ljudi zatorej ni naključje, da se v raznih oglasih pojavljajo pretežno uspešne firme, uspešne pa so zato, ker po večini […]

 • Pridobite mobilne aplikacije

  s strani na 6. 5. 2015 - 0 Komentarji

  Ogled z mobilnimi napravami: Preskanirajte kvadratno kodo z mobilnim telefonom. Kodo lahko shranite z funkcijo desnega klika ali natisnete po načinu izberi, kopiraj, vstavi (v primerno mapo v vašem računalniku) in / ali potem natisnite.

Arhiv prispevkov

Prostor tudi za vaš oglas