Lep pozdrav, obiskovalec! [ Prijava

Nekaj nasvetov oglaševanja na vsioglasi.si

Interna obvestila, Interno, Posel, Razno 20. 11. 2015

Spoštovani registrirani člani in obiskovalci naše strani.

V nadaljevanju se seznanite z nekaterimi priporočili, triki oglaševanja in varnosti na vsioglasi.si.

 • Ne kopirajte vnaprej pripravljene vsebine oglasov, katere objavljate tudi na drugih spletnih oglasnikih, ker vam iskalniki, ko zasledijo podvajanje v takem primeru zbijajo nivo popularnosti. Vsak oglas naj ima unikatno tekstovno vsebino na vsioglasi.si ali kateremkoli drugem oglasniku, zato iz opisanega razloga tudi ne podpiramo uvoz obstoječih oglasov iz e-trgovin ali ostalih oglasnikov, kjer so morda že od kdaj prej naloženi oglasi tudi naših članov.
 • Bodite pozorni na oglase s posojili, če so to privatne osebe iz tujine običajno z oglasi v ” polomljeni ” slovenščini ali kakšnem tujem jeziku. Po izkušnjah ostalih oglasnikov ali tujih oglasnikov v katerih je bil ” čuden ” prevod v njihov jezik in je šlo za oglase finančne transakcije se je dostikrat izkazalo, da je šlo za načrtovane spletne prevare naivnih, ki so bili namaljeni v smislu, lahkega in hitrega zaslužka. Bodite previdni in razsodni pred eventualnim kontaktiranjem z objaviteljem takega oglasa. Podobni tipi oglasov se pojavljajo tudi v zvezi z nakupum umetnin ali starin, običajno iz tujine. Na našem spletnem mestu se trudimo take oglase ne objaviti, vendar se uporabniki zavedajte, da spletna tehnologija deluje v širšem kontekstu predvsem avtomatično in, da je vsakodnevna ročna kontrola preobsežna glede na velik pretok podatkov, glede na pogoje poslovanja in splošno zakonodajo pa tudi ponudnik oglaševalskega prostora ni merodajen, niti zakonsko pooblaščen za reševanje sporov med strankami glede javno objavljenih oglasov in morebitnih posledic raznih možnih sleparij. Torej, pred aktivno uporabo vas ponovno prosimo, da se seznanite s pogoji, pravili, zasebnostjo in navodili uporabe, kar najdete v gumbih navigacije na strani.
 • V sam oglas vpišite čimveč podatkov in kontaktov za potecialne stranke, osebne kontaktne podatke v neobvezna polja pa po vaši osebni presoji.
 • Če oglašujete karkoli v zvezi z otroki ali mladoletniki preverite omejitveno zakonodajo ali se pozanimajte o preventivi glede morebitnih spletnih zlorab otrok ali mladoletnih oseb.
 • Naložite čim več oglasov z unikatnim tekstom, da vam dvigne popularnost v iskalnikh.
 • Izkoristite čim več možnosti, katere ponuja zasnova te spletne strani za indeksacijo spletnih pajkov: mali oglasi, oglasi s pasicami, blog pripspevki, deljenje z drugimi in priporočanje ostalim preko ostalih družabnih omrežij. Več informacij o tem lahko preverite z ogledom pod ” Cenik ” in ” Oglaševanje ”.
 • Povežite se v skupnost naše facebook strani in jo tudi všečakajte, da pridobite razne bonuse. V kolikor ste všečkali našo facebook stran in ste registrirani član na vsioglasi.si nam  to sporočite, da vam dodelimo bonus v zvezi s facebook akcijo.
 • Redno posodabljajte vaše spletne brskalnike za pravilen ogled. Zaradi različnih ali neujemajočih se različnih tehničnih standardov morda ogled na Internet Explorer (IE) brskalniku ne bo popoln in so možna razobličenja. V takem primeru zamenjajte pounudnika brskalnika in si stran oglejte v drugem brskalniku (Google, Mozilla,Opera, Yahoo, Najdi.si, Itd.).
 • Po izvršeni registraciji potrdite prejeto URL povezavo  za preverjanje e-mail naslova in počakajte na aktivacijo uporabniškega računa s strani moderatorja.
 • Če imate težavo z uporabo ali neprimernimi oglasi nam pošljite sporočilo na kontakt obrazec, ki se nahaja na strani v spodnjem meniju.
 • Pozorno se seznanite s pogoji, navodili in zasebnostjo v navigaciji spodnjega menija.
 • Registracija in objava podatkov v profilu je brezplačno za oba tipa uporabniškega računa. Privatna oseba lahko omeji javni ogled nekaterih podatkov ali pa je tako že privzeto nastavljeno v uporabniškem profilu, da vsi lokacijski ali ostali kontaktni podatki niso javno dostopni.
 • Vsak uporabniški profil registriranega člana vsebuje unikatno URL povezavo, ki jo lahko vstavite (objavite na katerikoli) že obstoječi vaši spletni strani ali profilu vašega družabnega omrežja (če ponudnik ni omejil te funkcije) ali jo objavite na vaši tiskani vizitki. Na isti način lahko povezave objavite na ostalih spletnih mestih za posamezne oglase.
 • Priporočite naš oglasnik prijateljem, znancem in poslovnim partnerjem in si povečajte ogled vaših oglasov.
 • Bodite pozorni na to, da morajo glede na pogoje poslovanja na vsioglasi.si privatne osebe, ki imajo dopolnilno dejavnost ali oddajajo sobe, apartmaje, nepremičnine, posojajo denar ali nudijo druge storitve kot privatna oseba izbrati enega izmed plačljivih paketov malih oglasov in imeti v zvezi s tem primerne pogodbe, da ne bo oglaševano po obstoječi zakonodaji kvalificirano kot delo na črno.
 • Uporabnike naprošamo, naj se zavedajo, da je spletna stran vsioglasi.si glede na pogoje poslovanja le ponudnik oglasnega prostora za poslovanje med prodajalci in kupci, da je pogoj uporabe od 18 let starosti in več z uporabo na lastno odgovornost in da za morebitne poslovne spore med ponudniki in kupci upravitelj (lastnik strani vsioglasi.si) ni odgovoren in jih uporabniki, če do sporov pride rešujejo med seboj.
 • Spletna stran vsioglasi.si je taka kot je, uporaba je prostovoljna glede na opisane pogoje uporabe, opisano zasebnost in glede na ostala navodila zato upravitelj tega spletnega mesta zaradi eventualnih tehničnih težav, izpada globalnega omrežja, izpada internega omrežja, izpada omrežja operaterja, naravnih nesreč, ki lahko povzročijo izpade omrežja ali v primeru hekerskih napadov za izgubo vsebine uporabnikov finančno ali psihološko ne odgovarja in je to prostovoljni rizik registriranih uporabnikov.
 • Stran vsioglasi.si je moderna in redno posodabljana zato se bomo trudili, da do morebitnih nevšečnosti v smislu prejšnje točke ne bi prihajalo.

Želimo vam veliko poslovnega uspeha, administrator.

Delite oglas s/z:

      

704 vseh ogledov, 1 danes

  

Grafični oglasi

 • Hitri servis toplotnih naprav - Plami d.o.o.

  s strani na 16. 12. 2014 - 0 Komentarji

  Opravljamo servis vseh elektro porabnikov na vašem domu (razen pralnih in pomivalnih strojev…), ter izvajamo manjše elektro inštalacije. Hitri servis – Plami d.o.o. Nudimo tudi:

 • Brezplačni oglasi za podjetja

  s strani na 30. 3. 2017 - 0 Komentarji

  Pozdravljeni. Naj vas obvestimo, da bo do 01. 06 2017 potekala akcija za brezplačne male oglase za podjetja v paketu ” Osnovni ” za 50 oglasov na leto.

 • Pozdravljeni spletni uporabniki

  s strani na 9. 12. 2014 - 0 Komentarji

  Dobrodošli na spletni oglasnik vsioglasi.si! Uporaba je hitra, enostavna z oglasnimi kategorijami za različne izdelke in storitve. Želimo vam uspešno poslovanje na našem portalu. Administracija, vsioglasi.si

 • Oglaševanje

  s strani na 22. 12. 2014 - 0 Komentarji

  Spoštovani. Oglaševanje je v današnjem času okno v svet nekomu, ki želi biti viden in dostopen za eventualne poslovne stranke ali privatno odprodajo rabljenih reči. Trgovanje in kvota premoženja sta od nekdaj krojila kvaliteto življenja ljudi zatorej ni naključje, da se v raznih oglasih pojavljajo pretežno uspešne firme, uspešne pa so zato, ker po večini […]

 • Pridobite mobilne aplikacije

  s strani na 6. 5. 2015 - 0 Komentarji

  Ogled z mobilnimi napravami: Preskanirajte kvadratno kodo z mobilnim telefonom. Kodo lahko shranite z funkcijo desnega klika ali natisnete po načinu izberi, kopiraj, vstavi (v primerno mapo v vašem računalniku) in / ali potem natisnite.

Arhiv prispevkov

Prostor tudi za vaš oglas