Lep pozdrav, obiskovalec! [ Prijava

miban160w1_128-lll

Spletne strani naprodaj

Interna obvestila, Interne novice, Podjetja, Posel, Promocija, Razno 25. 4. 2015

Naprodaj 3 vrhunske spletne strani, oglaševalski portali!

1. slovenskioglasnik.si – Imenik spletnih strani z domeno, gostovanje lahko obdržite pri istem ponudniku (okoli 60 EUR na leto domena + strežnik). Možnost nastavljanja brezplačnih ali plačljivih paketov za uporabnike.
Ponudite ceno. Info: Tel. 070 69 61 60

2. reklamnik.si – Oglaševalski portal, zmogljiv, ločeni profili za pravno in fizično osebo, ločeni paketi oglasov za pravno in fizično osebo, souporaba in objavljanje na družabnem zidu, atraktiven izgled, možnost prilagoditve za mobilne aplikacije na več načinov.
Naprodaj z domeno, gostovanje lahko obdržite pri istem ponudniku (okoli 60 EUR na leto domena + strežnik).
Ponudite ceno. Info: Tel. 070 69 61 60

3. musicinfo.si – Promocijski portal, zmogljiv, ločeni profili za pravno in fizično osebo, ločeni paketi oglasov za pravno in fizično osebo, souporaba in objavljanje na družabnem zidu, atraktiven izgled, možnost prilagoditve za mobilne aplikacije na več načinov.
Naprodaj z domeno, gostovanje lahko obdržite pri istem ponudniku (okoli 60 EUR na leto domena + strežnik).
Ponudite ceno. Info: Tel. 070 69 61 60

Naprodaj zaradi odhoda v pokoj.

Delite oglas s/z:

    

649 vseh ogledov, 1 danes

  

Grafični oglasi

 • Hitri servis toplotnih naprav - Plami d.o.o.

  s strani na 16. 12. 2014 - 0 Komentarji

  Opravljamo servis vseh elektro porabnikov na vašem domu (razen pralnih in pomivalnih strojev…), ter izvajamo manjše elektro inštalacije. Hitri servis – Plami d.o.o. Nudimo tudi:

 • Pozdravljeni spletni uporabniki

  s strani na 9. 12. 2014 - 0 Komentarji

  Dobrodošli na spletni oglasnik vsioglasi.si! Uporaba je hitra, enostavna z oglasnimi kategorijami za različne izdelke in storitve. Želimo vam uspešno poslovanje na našem portalu. Administracija, vsioglasi.si

 • Brezplačni oglasi za podjetja

  s strani na 30. 3. 2017 - 0 Komentarji

  Pozdravljeni. Naj vas obvestimo, da bo do 01. 06 2017 potekala akcija za brezplačne male oglase za podjetja v paketu ” Osnovni ” za 50 oglasov na leto.

 • Oglaševanje

  s strani na 22. 12. 2014 - 0 Komentarji

  Spoštovani. Oglaševanje je v današnjem času okno v svet nekomu, ki želi biti viden in dostopen za eventualne poslovne stranke ali privatno odprodajo rabljenih reči. Trgovanje in kvota premoženja sta od nekdaj krojila kvaliteto življenja ljudi zatorej ni naključje, da se v raznih oglasih pojavljajo pretežno uspešne firme, uspešne pa so zato, ker po večini […]

 • Brezplačno za humanitarnost

  s strani na 20. 4. 2015 - 0 Komentarji

  Spoštovani! Na portalu vsioglasi.si lahko humanitarna društva, humanitarne organizacije, dobrodelne organizacije, društva invalidov, zveze slepih in slabovidnih, zveze gluhonemih in podobno oglašujete brezplačno. Ob prvi oddaji oglasa izberite brezplačni paket.

Arhiv prispevkov

Prostor tudi za vaš oglas