Lep pozdrav, obiskovalec! [ Prijava

 

Info

Pozdravljeni!

Ne podcenjujte konkurenco! Bodite hitrejši in oddajte vaš oglas še danes. Ne zanašajte se na brezplačna socialna omrežja in klasično oglaševanje na radiju, TV – ju, časopisih, plakatih ali letakih. Bodite dostopni tudi na cenovno najcenejšem oglaševanju (glede na zgoraj opisane), na spletu, tablici in mobilnem telefonu. Za simbolično ceno predstavite vaše podjetje, posel, storitve ali izdelke. Vabljeni ste na atraktivni spletni oglasnik vsioglasi.si!

Spletno oglaševanje in prodaja na spletu?

Daleč najcenejša in izplačljiva oblika za objavo oglasov. Zakaj? Ker že 51 % ljudi uporablja splet in spletne naprave za informacije in komunikacijo. Klasične oblike (radio, TV, časopis, letaki, plakati) je v padajočem trendu s tem, da je klasično oglaševanje dražje, manj fleksibilno in omejeno s tem, da ljudje pri reklamah na TV ali radiju obračajo gumbe na druge kanale, pri letakih in plakatih pa so še zakonske omejitve glede svobodnega odločanja o prejemanju reklamnih materialov v poštne nabiralnike. Zakaj dodatno oglaševati vaše storitve ali prodajo, če že imate lastno spletno stran? Zato, ker z vsakim oglasom raste rejting vaše strani preko spletnih povezav in z vsakim oglasom ste matematično potencialno dostopni večjemu številu eventualnih strank. Zakaj plačati oglase na spletu, če lahko brezplačno oglašujete na nekaterih svetovnih omrežjih? Zato, ker je naš portal urejen na ciljane poslovne stranke z natančnimi kategorijami in polji za vpis podatkov podrobnosti izdelkov ali storitev ter filtrira sumljive oglase ali sumljive ponudnike. Na brezplačnih omrežjih uporabnike oglasi niti ne zanimajo, so moteči ali je veliko spletkarij glede ponudbe in izvedbe nakupa.

Oglašujte na vsioglas.si:

Najem spletne trgovine za podjetja na vsioglasi.si je cenovno zelo ugoden.
Za privatne osebe je brezplačno, razen izpostavitev ali oglaševanja oddaje nepremičnin.
Odprto je 24 ur na dan, 365 dni v letu.
Deluje, ko ste na dopustu ali bolniški.
Imamo najmanj 400+ ogledov dnevno in 150 aktivnih strank.
Preko nas vas lahko zasledijo tudi v socialnih omrežjih (Follow me, Share ikone).

Pričnite s prodajo izdelkov ali storitev že danes, zaslužite čimprej. Registracija.

Vse uporabnike strani naprošamo, da se informirajo predvsem na straneh z navigacijskimi gumbi pod ” Pogoji, Zasebnost, Cenik, Navodila, Varnost, Pomoč, Kontakt ”. Za povpraševanje in ostale podrobne informacije smo vam na voljo na priloženem e-mail naslovu ali z uporabo kontaktnega obrazca, ki se nahaja na naši strani.

Spletni oglasnik vsioglasi.si je namenjen fizičnim in pravnim osebam. Fizične osebe (privatne osebe oziroma posamezniki) lahko oglašujejo brezplačno in vstavljajo oglase za rabljene reči ali osebne nepremičnine. Pravne osebe lahko oglašujejo izdelke ali storitve podjetij, objavljajo blog prispevke ali oglase s pasicami. Več na ostalih informativnih straneh in pogojih poslovanja.

Tekst za oglase:

Priporočamo, da ne kopirate obširnega opisa za posamezen oglas ali več oglasov, če ga imate vnaprej pripravljenega enakega za različne preostale oglasnike, ker spletni iskalniki zasledijo enako vsebino na več različnih lokacijah in tako vsebino namesto, da bi bila bolj dostopna zaradi privzetega algoritma celo negativno uvrstijo in tako zbijajo rejting posameznih oglasov in celotnega oglasnika. V kolikor bomo zasledili tak oglas in po statistiki ugotovili negativno uvrščanje tudi naše strani bomo uporabnika naprosili, da vsaj malenkost spremeni vsebino oglasa ali pa bomo vsak tak oglas izklopili iz javne vidnosti brez povračila eventualnega prejšnjega plačila oglasa, paketa oglasov ali članarine.

Zasebnost, osebni podatki  in spletni ” piškotki ”:

Za fizične osebe ob registraciji ni potrebno obvezno vpisati veliko osebnih podatkov razen kontaktnega imena, države in kraja prebivališča, pravne osebe pa vpišejo osnovne podatke podjetja kateri so potrebni za izdajo predračuna / računa za bančno (plačilni nalog – položnica) ali spletno plačilo letne naročnine oglaševanja. V sam oglas se osebne podatke ali podatke podjetja vpisuje po lastni odločitvi glede informiranja možnega kupca. Te  podatke razen v primeru eventualne preiskave uradnih organo glede sumljivega oglasa ne posredujemo dalje in je potrebujemo izključno za nemoteno poslovanje.

O sledilnih piškotkih več na strani ” Zasebnost ”.

Možnosti profilov:

Ob registraciji se lahko vpišete kot privatna oseba ali kot podjetje, oziroma z različnim e-mail naslovom, uporabniškim imenom in geslom za vsak tip profila, lahko odprete oba profila za ločeno oglaševanje prodaje zasebnih reči ali ponudbe izdelkov in storitev podjetja, s.p., zavoda, društva ali dopolnilne dejavnosti.

Kakšna je razlika?

Privatna oseba oglašuje do 20 malih oglasov brezplačno, vsak oglas traja največ 365 dni, potem ga lahko obnovite (podaljšate). Vmes ga lahko preurejate, daste na pavzo ali izbrišete. Privatna oseba doplača edino morebitno izpostavitev oglasov v drsni galeriji na prvi strani, blog prispevek, oglasno pasico ali, če oddaja sobe, apartmaje ali ostale nepremičnine se taki oglasi plačajo po ceniku navedenim na strani.

Podjetje, s.p, zavod, društvo, dopolnilna dejavnost, politične stranke in verske skupnosti lahko izberejo enega od plačljivih paketov in doplačajo za morebitno izpostavitev oglasov v drsni galeriji na prvi strani, blog prispevek ali oglasno pasico. Vsak oglas traja največ 365 dni, potem ga lahko obnovite (podaljšate). Vmes ga lahko preurejate, daste na pavzo ali izbrišete. Če vam paket poteče in ne morete oddati oglasov, podaljšate paket s tem, da ob podaljšanju lahko izberete drugačen paket oglasov. Paketi za podjetja nudijo več možnosti in veliko večje število oglasov, možen je tudi poljuben dokup števila oglasov za večje trgovine.

Reklamacije (predvsem za plačljivo oglaševanje pravnih oseb in ostalih oblik podjetij):

Lahko kontaktirate na našo telefonsko številko, naš e-mail ali kontaktni obrazec (najdete v zgronjem in spodnjem meniju).

V kolikor ste plačljiva stranka po izteku vašega paketa, če ne želite več oglaševati nimate nobenih obveznosti, ker paketa prerpsto ne podaljšate ali izberete drugega. Če še želite oglaševati, preprosto zopet izberite enega izmed paketov.

Če ste si premislili in ne želite več oglaševati, plačani paket pa vam še traja vam priporočamo, da pustite, da vam paket, oziroma oglasi potečejo in izkoristite bonus, ki vam ga nudi trenutno izbrani paket, ker v takem primeru vplačanih sredstev ne vrnemo. To velja za vse ostale plačljive oblike oglaševanja.

Nikogar ne bomo terjali na sodišču, ker je oglaševanje na vsioglasi.si predplačniško, če ne želite več oglaševati preprosto ne podaljšate paketa, ko vam poteče, še vedno pa ste registrirani in zadevo lahko kadarkoli aktivirate z novim predplačniškim nakupom enega izmed paketov in , če ste izpolnili vaš oglaševalski profil podatki ostanejo vidni ostalim uporabnikom.

To ne velja za poseben paket sestavljen po želji, kjer se individualno dogovorimo o razsežnostih paketa, plačilu ali morebitnem prenehanju oglaševanja.

 

Tukaj so lahko tudi vaši oglasi

Premium Wordpress Themes