Lep pozdrav, obiskovalec! [ Prijava

 

Izdelava spletnih strani

Blog, Informacije, Interna obvestila, Interne novice, Podjetja, Posel, Promocija, Splošno, Storitve, Zanimivosti 15. 12. 2015

Spoštovani.

Koliko je lahko vredna spletna stran? Cenovno so možni 3 načini.

BREZPLAČNO:

Tudi, če nimate pretirano izkušenj si jo lahko zgradite sami z opcijo brezplačnih ponudnikov on-line predlog v oblaku.

Prednosti:

Zadeva je brezplačna, domena je brezplačna, gostovanje je brezplačno.

Slabosti:

Omejene možnosti uporabe in namena, vsiljene domene z imenom ponudnika predloge z imenom v domeni, počasna podpora, možni problemi glede backup – a ali izgube podatkov, ker se vse nahaja na strežnikih ponudnika kamor lastnik take strani nima dostopa. Možne so izboljšane opcije z dokupom domene po želji in izboljšave ostalih funkcij proti doplačilu, še vedno pa nimate dostopa do strežnikov in večjih napak ne morete odpraviti sami ali nekdo, ki vam je izdelal stran v kakšni od teh možnosti.

Varnost strani pred vdori ali ostalimi tehničnimi težavami:

Popolnoma ste odvisni od kvalitete in sposobnosti ponudnika tovrstnih predlog in njihovih pogojev poslovanja v takih primerih

POCENI ALI SREDNJA CENA IZDELAVE:

Prednosti:

Tako stran vam običajno lahko naredi že prijatelj ali študent celo nižjega letnika računalništva, oziroma manj profesionalno nizkocenovno podjetje računalništva. Vaši so samo osnovni stroški, domena + gostovanje v najcenejšem paketu (običajno v takih primerih 50 – 60 EUR na leto) in 2 piva ali majhen račun za izdelovalca, največ do 500 EUR za predstavitveno stran ali spletno trgovino.

Slabosti:

Nekdo (ali sami si naredite) spletno stran, potem jo je potrebno še vzdrževati, nadgrajevati in prilagajati novim tehničnim rešitvam, ki se sedaj menjajo že na dnevni bazi. Če tega znanja in časa nimate ali vam vaš izdelovalec tega ne ureja, ter ne posodablja tudi algoritme za spletne iskalnike, bo vaša stran v morju povprečnih in boljših kmalu potonila v pozabo in bo na spletu neopazna in hkrati zelo ranljiva za spletne napadalce, kajti potrebni vtičniki za tako stran so ponavadi vgrajeni samo tisti, ki so brezplačni ali nižjega cenovnega ranga.

Varnost strani pred vdori ali ostalimi tehničnimi težavami:

Tako stran običajno delajo posamezniki ali nizkocenovne firme, ki ali (posamezniki) ne vedo kako zaščititi stran pred vdori ali pa ne poznajo programov in zahtevnih postopkov nastavitev, kjer se že najmanjša napaka lahko kaznuje z vdorom v stran, posledice pa so odvisne od tega, kakšen je interes hekerjev, ki so to storili. Če tako stran, dela poceni firma, bo seveda poudarek na zaslužku in hitri izdelavi z podrobnostmi kvalitete, prilagajanjem za iskalnike in zaščito se taki izdelovalci običajno ne ” pretegnejo ” ali pa imajo tudi samo povprečno znanje in tega ne znajo na taki spletni strani optimalno nastaviti. Ko rabite spomoč v zvezi s kakršnikoli vdorom ali drugačno tehnično težavo ugotovite, da gre to (običajno) samo proti doplačilu ali pa, da se tem izdelovalcem preprosto več ne da ukvarjati z vami, ker kao nimajo časa, ker se kao ne bavijo več s tem ali pa je kao zastarelo in bi oni za poceni doplačilo naredili popolnoma novo vrhunsko stran za seveda poceni denar, zatem bi pa opazili, da pri vzdrževanju zopet vse po starem.

PROFESIONALNA (DRAŽJA) SPLETNA STRAN ALI PORTAL:

Prednosti:

Podjetje, ki da nekaj nase bo iskalo priznanega izdelovalca s priporočili, izkušnjami, kvaliteto in znanjem ne glede na ceno, kajti pomemben jim je ugled, sposobna in varna spletna stran in vzdrževane 24/7, za kar so pripravljeni tudi plačati. Take strani so pravilom lepega izgleda, funkcionalne, dokaj varne pred vdori in visoko rangirane v iskalnikih, to pomeni, da so hitro dosegljive že na povsem naključne besede in prilagojene na večino trenutni tehničnih standardov vključno z mobilnimi aplikacijami. Sem spadajo že časopisni portali, medijski portali, glasbeni portali, spletni oglasniki, državne spletne strani, bančno poslovanje, online blagajne itd.

Slabosti:

Višja ali zelo visoka cena, običajno od 5000 EUR ali več se šele začne cenik izdelave. Če vam zaškripa in ste brez denarja je vprašanje, če vam bo tako podjete še nadalje brez plačila nudilo podporo in redno vzdrževanje, lahko vam celo zelo hitro vso zadevo odklopijo in izbrišejo v kolikor se nekako ne dogovorite.

Varnost strani pred vdori ali ostalimi tehničnimi težavami:

Čeprav so te spletne strani praviloma zelo kvalitetne z vtičniki z licencami itd., kljub visokemu cenovnemu vložku obstaja nevarnost vdora ali ostalih večjih tehničnih napak. So pa dražje izdelave statistično najbolj varne, ker tudi izdelovalci, ki nudijo tudi tehnično pomoč ponavadi gledajo na lastno kvaliteto in naredijo zadevo kvaliteno v tej meri, da se kar najmanj posega v stran in jo poskušajo glede na razpoložljiva sredstva kar najbolje in profesionalno zavarovati proti hroščem, napakam, vdorom, nepravilno uporabo in podobnimi tehničnimi težavami.

ZAKLJUČEK:

Katero od navedenih možnosti izbrati? Še vedno je to odločitev posameznika glede na želje, potrebe in zastavljene poslovne cilje, vendar bi citiral eden znan pregovor; ” kolikor denarja, toliko muzike ”.

Izdelava spletne strani, spletne trgovine, medijskega portala ali oglasnika pri nas:

Možna je katerakoli od zgoraj naštetih možnosti, odvisno od vaših želja in cenovnega vložka. Sodelujemo z kar nekaj priznanimi izdelovalci spletnih strani in strežniškimi gostitelji doma in v tujini, nekateri so navedeni na partnerskih povezavah na strani ali v grafičnih oglasih na tem spletnem mestu in ostalih naših oglasnikih kateri so tudi izdelani v našem podjetju. Vabljeni ste, da naročite spletno stran pri nas.

Čas izdelave:

Odvisno od stopnje zahtevnosti in odziva gostiteljev pri aktivaciji domene in strežnika, običajno na ključ že e-trgovina ali predstavitvena spletna stran 1 delovni teden, zahtevnejše po dogovoru.

Cena:

Odvisno od tipa strani, zahtevnosti in tipu tehničnega standarda (Microsoft, DNN, PHP, Flash, HTML5, CMS, postavitev družabnih profilov, itd.). S popusti lahko že od 100 EUR dalje, zelo zahtevno tudi nekaj tisoč EUR z vsemi potrebnimi licencami. Več v ceniku na strani , po dogovoru ali pa kontaktirajte za podrobnejše informacije.

Reference:

vsioglasi.sislovenskioglasnik.siponudba.netKuponireklamnik.siIzdelava stranimusicinfo.si

Postavljeni profili na Facebook, google+, LinkedIn, Instagram, MySpace, YouTube,Vimeo itd. tukaj niso posamično navedeni in tudi ta omrežja pomagamo urediti manjšim s.p. – jem ali starejšim podjetnikom, ki niso vajeni računalnikov in še nimajo prifilov ali poslovnih strani na družabnih omrežjih.

Kontakt:

Kontaktna oseba: Gabrijel

Telefonska številka: 070 69 61 60

E-mail: vsioglasi.si@gmail.com ali reklamnik.si@gmail.com

Demo stran s primeri.

Delite oglas s/z:

         

789 vseh ogledov, 3 danes

  

Grafični oglasi

 • Hitri servis toplotnih naprav - Plami d.o.o.

  s strani na 16. 12. 2014 - 0 Komentarji

  Opravljamo servis vseh elektro porabnikov na vašem domu (razen pralnih in pomivalnih strojev…), ter izvajamo manjše elektro inštalacije. Hitri servis – Plami d.o.o. Nudimo tudi:

 • Brezplačni oglasi za podjetja

  s strani na 30. 3. 2017 - 0 Komentarji

  Pozdravljeni. Naj vas obvestimo, da bo do 01. 06 2017 potekala akcija za brezplačne male oglase za podjetja v paketu ” Osnovni ” za 50 oglasov na leto.

 • Pozdravljeni spletni uporabniki

  s strani na 9. 12. 2014 - 0 Komentarji

  Dobrodošli na spletni oglasnik vsioglasi.si! Uporaba je hitra, enostavna z oglasnimi kategorijami za različne izdelke in storitve. Želimo vam uspešno poslovanje na našem portalu. Administracija, vsioglasi.si

 • Oglaševanje

  s strani na 22. 12. 2014 - 0 Komentarji

  Spoštovani. Oglaševanje je v današnjem času okno v svet nekomu, ki želi biti viden in dostopen za eventualne poslovne stranke ali privatno odprodajo rabljenih reči. Trgovanje in kvota premoženja sta od nekdaj krojila kvaliteto življenja ljudi zatorej ni naključje, da se v raznih oglasih pojavljajo pretežno uspešne firme, uspešne pa so zato, ker po večini […]

 • Pridobite mobilne aplikacije

  s strani na 6. 5. 2015 - 0 Komentarji

  Ogled z mobilnimi napravami: Preskanirajte kvadratno kodo z mobilnim telefonom. Kodo lahko shranite z funkcijo desnega klika ali natisnete po načinu izberi, kopiraj, vstavi (v primerno mapo v vašem računalniku) in / ali potem natisnite.

Arhiv prispevkov

Prostor tudi za vaš oglas