Lep pozdrav, obiskovalec! [ Prijava

 

Navodila

Uporabnike (še posebej registrirane in aktivne člane) naprošamo sledeče:

1. Naj redno posodabljajo svoje računalnike in spletne brskalnike sicer ne odgovarjamo za pravilen izgled in prikaz strani, še posebej ne, če brskate v IE (Internet Explorer) ali uporabljate starejše verzije od 8, če brskate v Mozilla Firefox, Opera, Yahoo, AOL itd. pa bodite pozorni na najnovejše ” Flash ” vtičnike in podobne posodobitve. Prav tako vam ne moremo zagotoviti, da se bo stran vsioglasi.si prikazala 100% popolnoma pravilno v mobilnih telefonih in tablicah, kjer je prisotnih več proizvajalcev z različnimi tehničnimi pristopi in lahko pride do posodobitvenih razhajanj ali časovnih zamikov med proizvajalci in aplikacijami. Ne moremo zagotoviti, da se bo stran grafično oziroma vizualno prikazalo pravilno, če uporabljate še stare ekrane 14 ali 15 inch ali, če px nastavitve grafične kartice vašega računalnika niso usklajene s trenutno potrebnimi standardi. Ne moremo zagotoviti pravilen vizualni prikaz na mobilnih napravah, ki so zastarele in prilagoditev na mobilne aplikacije ne prepoznajo avtomatično ali pa, če uporabnikovi mobilni telefoni ali tablice nimajo vnešenih pravih dodatkov za branje QR kod. Dodatek za nekatere tipe mobilnih naprav si lahko snamete na naši strani pod navigacijo ” Mobilnost ” v nogi spletne strani. Barve spletne strani na različnih monitorjih so lahko drugačnih oddtenkov, kot v  originalu kar je odvisno od barvne nastavitve računalnika in monitorja pri posameznem računalniku oziroma računalniku uporabnika.

2. Vsakič, ko zopet ogledujete našo stran ali želite kot prijavljeni urejati vaše zadeve to stran osvežite (refresh), da si zagotovite najnovejše posodobljeno stanje.

3. V kolikor imate vaše brskalnike zablokirane za prikazovanje oglasov, ki so na grafični ali video osnovi verjetno ne bodo vsi reklamni prispevki možni za ogled. Stranke, katerim objavimo tak oglas in jim iz zgoraj navedenega razloga tovrstni oglasi ne bodo vidni nekaterim uporabnikom spleta ne vrnemo sredstev za oglaševanje na tem spletnem mestu, ker so tovrstne nastavitve prostovoljna odločitev posameznika, da si nastavijo neprikazovanje skikovnih ali tekstovnih oglasov.

ZELO POMEMBNO ZA E – POŠTO:

Različni ponudniki spletnih e-poštnih storitev imajo različne prednastavljene standarde za prejemanje e-mail pošte. Še posebej pri uporabi (gmail, hotmail, outlook, yahoo) ali nekaterih strežniških predalih se vam lahko zgodi, da vam bo tudi nekatera običajna elektronska pošta prihajala v predale z vsiljeno ali nezaželjeno pošto (oziroma bo morebiti označena za potencialno nevarna vsebina). Vseeno OBVEZNO redno pregledujte tudi zgoraj navedene predale, ker vam lahko prispejo tja registracijski podatki in podatki uporabniškega računa, potrditvene in aktivacijske povezave, kode za obnovitev gesla, potrditev o aktivaciji uporabniškega računa, nepotrjena ali potrjena naročila za nakupe spletnih storitev in podobno. Če izgubite ali spregledate tovrstne podatke bo vaše in naše poslovanje oteženo in obojim vzelo veliko časa v kolikor bi bilo potrebno obnoviti ali posodobiti nekatere od omenjenih podatkov.

PRIJAVLJANJE V STRAN:

Ne prijavljajte in odjavljajte se prepogosto znotraj nekaj minut, ker vas lahko zasičenje spletnih piškotkov ali pa privzet sistem predloge začasno ali trajno zaklene za prijavo v stran. V takem primeru počakajte s ponovno prijavo vsaj 1 dan in poiskusite znova. Ko zaključite urejanje strani se obvezno vsakič odjavite, ker se vam, tudi, če se ne odjavite in pustite stran odprto, ko ugasnete brskalnik ali računalnik zaradi avtomatičnih varnostnih sistemov lahko zgodijo zgoraj opisane nevšečnosti. Če se tovrstne težave nadaljujejo nas kontaktirajte na kontakte na strani ali preko kontaktnega obrazca.

3. Pozorno preučite pogoje poslovanja in se izogibajte dejanjem, ki niso v skladu s temi pravili ali splošno zakonodajo.

4. Kakršnekoli opcije oglasov za vedeževanje, posojila (tudi privatna), oddajanje sob, apartmajev ali rejo živali, oziroma oglasov izdelkov ali storitev, ki so last podjetja ali če fizična oseba poslovno deluje na podjetniški način ne spadajo v brezplačno objavo za fizične osebe. Fizične osebe lahko oglašujejo brezplačno samo rabljene izdelke ali osebne nepremičnine sicer oglas ne bo objavljen ali pa vam bomo zaračunali 10.00 EUR za vsak tak posamezen oglas. Zgoraj navedene omejitve ne veljajo v primeru, če so taki oglasi objavljeni glede na kakršnekoli bonus akcije ali pri medsebojni izmenjavi povezav. Za tovrstne objave (ki so izvzeto plačljive tudi za fizične osebe si lahko tudi fizična oseba izbere enega od plačljivih paketov ali kontaktira z nami za plačilo posameznega takega oglasa. Za pravne osebe oziroma plačljive oglase se smatrajo tudi oglasi oseb z dopolnilno dejavnostjo in razna društva. Brezplačno lahko  dobrodelne organizace, gasilska društva ali druge humanitarne ustanove.

5. Če kdorkoli objavi oglas v smislu dela na črno, pretrdo ali otroško pornografijo, oglase za prepovedane substance ali kazensko odtujeno robo in podobno za tako dejanje zakonsko in pravno odgovarja sam.

6. Pri registraciji, prijavi in / ali oddaji gradiva se ravnajte po sprotnih navodilih posamezne funkcije in korakov do uspešnega končanja postopka. Če imate težave stopite v stik z nami.

7. Blog prispevke ne morete vstavljati samostojno. To vam bodo vstavili naši tehniki, po dostavi tekst gradiva brez uporabe slik. Taka objava časovno ne poteče, vstavitev ali preurejanje pa v rubriki ceniki.

8. Vsioglasi.si omogoča pravnim osebam najem oglasnega prostora kot spletno trgovino, ki v tehničnem smislu zajema možnost malih oglasov z objavo spletne strani, objavo cenika, zaloge, lokacije, video posnetka, slik, tekstualne vsebine, deljenje preko socialnih omrežij, podatke podjetja, podatke profila, izpostavitev oglasov in objavo grafičnih ali video pasic ter logotipov, razlika pa je samo ta, da morebitni kupec pa v primeru nakupa za izdelke ali storitve plača direktno pri objavitelju najete trgovine ne pa preko samega oglasnika.

9. Profili in uporabniški račun: Na voljo imate 2 vrste profilov: profil za privatne osebe in profil za pravne osebe (Oba si lahko ogledate ali v meniju ” Trgovci ” in urejate v meniju ” Urejanje ” >> ” Moj uporabniški profil ” in ” Moj uporabniški račun ”.  Privatne osebe v neobvezna polja lahko vnesejo samo tiste nujne kontaktne podatke, katere želijo objaviti prostovoljno, oziroma je sistemsko nasstavljeno, da se piimek in naslov privatne osebe ne vidita. Uporabniški račun je omejen na osnovne podatke potrebne za registracijo v uporabniškem profilu pa lahko zadeve urejate poljubno.

10. Obvezna ali neobvezna polja za vnos podatkov za male oglase so popolnoma neodvisna od uporabniških profilov in se zapolnijo v skladu s posameznim oglasom iz izbrane kategorije. Če katerikoli neobvezno polje v oglasih ne želite izpolniti, ga preprosto ignorirate in ne vpišete popolnoma nič in se v oglasu ne bo prikazalo. Oglasi za profil podjetja (razen v brezplačnem profilu privatnih oseb) bodo vidni šele, ko bo naročilo za nakup katerikoli plačljivega paketa potrjeno kot plačano. Zatem administracija zadevo preveri in po plačilu aktivira izbrani paket oglasov, ki sprosti dodajanje in urejanje oglasov za čas trajanja trenutnega paketa.

11. POZOR: Posamezna slika za profil ali oglas je lahko velika največ 2080 x 1560 px. Če so slike večje se profil ali oglas ne bo shranil, zato večje slike od navedenih predhodno pomanjšajte v kateremkoli urejevalniku slik.

* Ta objava spada med pogoje poslovanja.

Tukaj so lahko tudi vaši oglasi

Premium Wordpress Themes