Lep pozdrav, obiskovalec! [ Prijava

 

O nas

 

O nas:

Glede na to, da se ukvarjamo tudi z organizacijo javnih in glasbenih prireditev, gostinstvom in trgovino je s tem povezano tudi oglaševanje v lastni režiji za naše posle ali kot promocijska storitev za druga podjetja tako, da smo v tem smislu na oglaševalskem področju prisotni že okoli 30 let.

Zaradi poznavanja te branže iz preteklosti smo se odločili tudi za spletni pristop in ustanovili mrežo novih oglaševalskih strani in možnost najema profila spletne trgovine v kombinaciji s poslovnimi parnerji iz področja računalništva, reklamnih agencij, spletnega gostovanja in turističnih dejavnosti.

Smo podjetje, ki vamo bo skušalo promovirati vaše podjetje preko spleta na hiter, enostaven, uporaben in cenovno dostopen način.

Način prodaje in ponudbe

To spletno mesto omogoča pravnim osebam najem oglasnega prostora kot spletno trgovino, ki v tehničnem smislu zajema možnost malih oglasov z objavo spletne strani, objavo cenika, zaloge, lokacije, video posnetka, slik, tekstualne vsebine, deljenje preko socialnih omrežij, podatke podjetja, podatke profila, izpostavitev oglasov in objavo grafičnih ali video pasic ter logotipov, razlika pa je samo ta, da morebitni kupec v primeru nakupa za izdelke ali storitve plača direktno pri objavitelju najete trgovine ne pa preko samega oglasnika.

Marketing promocija

Oglaševanje je v današnjem času okno v svet nekomu, ki želi biti viden in dostopen za eventualne poslovne stranke ali privatno odprodajo rabljenih reči. Trgovanje in kvota premoženja sta od nekdaj krojila kvaliteto življenja ljudi, zatorej ni naključje, da se v raznih oglasih pojavljajo pretežno uspešne firme, uspešne pa so zato, ker po večini statistik namenjajo najuspešnjejše svetovne znamke promociji tudi do 40% sredstev od pozitivnega poslovnega profita ali od sredstev namenjenih za razvoj.

Pa poglejmo drugače…

Kje boste raje nakupovali ali s kom boste raje kakorkoli poslovali. Z neko ” Brand ” firmo, ki jo zasledite na vsakem koraku, v skoraj vsakem časopisu, reviji, TV, radijski reklami ali na vseh vidnejših spletnih straneh ali z nekom za katerega niste še nikoli slišali, ne poznate referenc in ga na poslovnem zemljevidu skorajda ni.

Pa poglejmo še drugače…

Podjetja ali posamezniki, ki ponujajo svoje storitve ali izdelke vsepovsod in so dosegljivi od vseposod imajo tudi večji poslovni ugled, ker so psihološko pri kupcih že ” močna znamka ”, ker si promocijo lahko privoščijo v takšnem obsegu glede na to, da so nekatere vrste reklam, oglasov in predstavitev zelo drage.

Zakaj sploh oglaševati?

Iz poslovnih statisk sledi, da če se ne promovirate vas v poplavi ponudnikov ni. Če vas ni, tudi posla v večjem obsegu ni. Omejeni boste na obstoječe stranke in vedno v nevarnosti, da vam jih prevzame nekdo, ki morda ni tako poslovno kvaliteten kot vi, se je pa znal spromovirati in mu ni bilo žal ne časa ne denarja za tako potezo.

Zakaj oglaševati ravno pri nas?

Seveda je vložek od reklam odvisen od finančne zmožnosti vlagatelja, zato smo se odločili, da bomo prilagojeni trgu in strankam ponudili visoko kvaliteto za sprejemljivo ceno. Na našem oglasniku nudimo preprosto, hitro in enostavno uporabo za fizične in pravne osebe, kot že rečeno za sprejemljivo ceno, glede na praktične uporabne možnosti. Oglaševalski portal vsioglasi.si je povezan v sistem več oglasnikov (povezave v nogi strani) in po sistemu delitve povezav tudi v nekatera znana svetovna družabna omrežja kot so Facebook, Twitter, Myspace, LinkedIn, Blogger, Google+, YouTube in hkrati prilagojen za večino mobilnih aplikacij novejše izdelave.

Načini uporabe:

Registracija in prijava. Objava malih oglasov, oglasov s pasicami, video oglasi in objava blog prispevkov.

Kategorije oglasov:

Polna paleta izbire za vozila, letala, plovila, izdelke, nepremičnine, hobi, umetnine, zmenke, zaposlitev, storitev podjetij in razne ostale oglase.

Profil:

Ob vsakem oglasu je dostopen profil objavitelja s podatki katere vpiše po lastni želji.

Oglasi:

Na voljo so polja za vpis kontaktnih in tehničnih podatkov izdelka in glavni razširjen opis za podrobnosti oglasa. Dodate lahko video posnetek  in URL povezavo do vaše obstoječe strani, zemljevid in kontakt direktno iz obrazca oglasa. Posamezen oglas lahko tudi natienete ali pa ga delite z drugimi preko več svetovnih družabnih omrežij.

Ceniki:

Več pod to rubriko v navigaciji pod info. Na voljo sta brezplačna možnost za fizične osebe in enoletna naročnina z možnostjo podaljšanja za pravne osebe.

Uporaba portala:

Pred uporabo si v glavnem navigacijskem meniju preberite navodila, zasebnost in pogoje poslovanja ter ostala obvestila v podkategorijah pod ” Info ” ali s klikom na povezave v spodnjem meniju na dnu strani.

Želimo vam veliko poslovnega uspeha na vsioglasi.si portalu.

Podatki podjetja.

 

 

Tukaj so lahko tudi vaši oglasi

Premium Wordpress Themes