Lep pozdrav, obiskovalec! [ Prijava

FOSCAM-ST121911233-2

 

Pomoč

Pomoč uporabnikom!

V kolikor imate težave z registracijo, prijavo v stran ali preurejanjem oglasnega gradiva nam težavo sporočite na naš na strani priložen e-mail naslov ali direktno na kontaktni obrazec tukaj. V skrajnem, nujnem primeru nas lahko pokličete na mobilni telefon 070 69 61 60 vsak dan med 9.00 in 18.00 uro med delovniki, v soboto od 22.00 do 12.00 ure, razen nedelje.

Vse uporabnike naše strani naprošamo, da naj nam takoj spročite, če boste imali kakršnekoli tehnične težave s prijavo, registracijo, obnovo gesla ali oddajo oglasa. (Glejte spodnji menu ” Kontakt ” ali zgornji menu ” Sporočila ”)

Ponovno vas prosimo, da, če ste se zmotili pri vpisu podatkov prijave, počakajte nekaj minut s ponovnim poskusom sicer boste začasno ali trajno zablokirani s strani avtomatičnega sistema.

Včasih se zgodi, da je stran preobremenjena zaradi velikega števila uporabnikov na spletu ali pa je ob postopku registracije zaščita prepoznala morebiten SPAM e-naslov.  Priporočamo, da počakate vsaj 5 do 10 minut pred ponovnim ogledom strani, če pa se težava nadaljuje nas o tem obvestite, da preverimo in odpravimo napako.

Ob postopku registracije bodite previdni in ne poizkušajte pretirano v kratkem času z registracijo, ker vas lahko sistem trajno ali začasno zablokira. Enako velja ob postopku prijave. Ob postopku registracije bodite posebej pozorni na to, da dobite generirano geslo na vaš e-mail naslov, to geslo pa lahko naknadno spremenite po želji v urejanju profila. Da boste dejansko dobili to geslo, po registraciji takoj preglejte vse predale vašega e-mail ponudnika vključno z vsiljeno ali promocijsko pošto, ker imajo različni ponudniki e-mail storitev različno privzeto nastavite od ostali različnih e-mail ponudnikov.

Ob vseh postopkih uporabe bodite pozorni, kje se nahajajo določeni ukazi, polja in gumbi za vnos gradiva, ker morda hitite in spregledate postopek. V nekaterih primerih boste opozorjeni z opozorilom, da ste nekaj spregledali ali pa oglas ne bo oddan in boste morali kakšen korak nazaj ali pa popolnoma znova nalagati podatke v kolikor boste površni in ne boste upoštevali obvezna polja.

Priporočamo, da bodite pozorni tudi na neobvezna informativna polja in, da bo oglas čimbolj informativen in profesionalno urejen.

Uporabnikom svetujemo, da si na info straneh preberejo ostala posamezna navodila, cenike, pogoje uporabe itd. Več podrobnosti lahko preberete tukaj.

* Objava na tej strani spada med pogoje poslovanja.

Tukaj so lahko tudi vaši oglasi

Premium Wordpress Themes