Lep pozdrav, obiskovalec! [ Prijava

 

Tenis center Dolenjske Toplice – Sezona 2016

Šport 27. 4. 2016

Fotor040212745

Na veselje rekreativcev, športnikov in ljubiteljic in ljubiteljev tenisa je v petek 15. 04. 2016 odprl svoja vrata prenovljeni tenis center Dolenjske toplice.

TENIŠKA IGRIŠČA:

Teniška sezona se prične konec aprila in traja dokler je vreme ugodno, do začetka novembra.

CENIK UPORABE IGRIŠČ:

• posamezna ura 6,00 EUR
• kartica za 10 ur več 4,00 EUR ura
• šolarji/ke, dijaki/nje, študenti/ke 10 ur 40,00 EUR
• od pon., do petka, od 8.00 do 14.00 ure, najem igrišča 4,00 EUR ura

UČENJE TENISA, TEČAJI TENISA:

V primeru da ste začetnik vam priskrbimo trenerja tenisa, ki lahko uči samo vas (individualno), v paru ali celo vašo družbo. To je priporočljivo tudi zato, da imate kasneje partnerja za tenis. Lahko se pridružite teniškim tečajem, s katerimi bomo pričeli takoj v začetku sezone. Prijave že sprejemamo na tel. številkah ali e-pošti. Za osnovnošolce organiziramo teniško šolo.

LOKAL:

V prijetnem okolju, na vrtu ki je v drevesni senci, bomo poskrbeli za vaše dobro počutje. Prijazno osebje vam bo pomagalo pri vaših željah. Pri nas so zelo dobrodošli otroci, zanje imamo igrala, in prostor za igranje. Tudi vaši štirinožni ljubljenčki se bodo odlično počutili, na voljo imajo ogromno prostora za tekanje in raziskovanje. K nam pridete lahko tudi samo parkirat, se naprej odpeljete na kolesu ali jo mahnete peš po naši čudoviti okolici. V neposredni bližini se nahaja čudovita trim steza.

DOGODKI:

PIKNIKI, OBLETNICE, PRAZNOVANJA VSEH VRST, OBLETNICE, VALETE :

Za manjše ali večje skupine nudimo možnost zakupa igrišč, za več ur ali preko celega dneva. V primeru večje skupine lahko najamete igrišči in gostinski vrt . Piknik si lahko v celoti organizirate sami (pečete na žaru,), ali vam vse uredimo mi. Pripravljamo vam specialitete na žaru in jedi po dogovoru.

Vabljeni!

Za vse ostale informacije in rezervacije lahko pokličete na 031 697 747! Več na naši spletni strani.

Sponzorirani oglasi na vsioglasi.si – Rezervirajte pozicijo.

Fizdelava-300-67-reklamnik

Delite oglas s/z:

        

837 vseh ogledov, 1 danes

  

Grafični oglasi

 • Hitri servis toplotnih naprav - Plami d.o.o.

  s strani na 16. 12. 2014 - 0 Komentarji

  Opravljamo servis vseh elektro porabnikov na vašem domu (razen pralnih in pomivalnih strojev…), ter izvajamo manjše elektro inštalacije. Hitri servis – Plami d.o.o. Nudimo tudi:

 • Brezplačni oglasi za podjetja

  s strani na 30. 3. 2017 - 0 Komentarji

  Pozdravljeni. Naj vas obvestimo, da bo do 01. 06 2017 potekala akcija za brezplačne male oglase za podjetja v paketu ” Osnovni ” za 50 oglasov na leto.

 • Pozdravljeni spletni uporabniki

  s strani na 9. 12. 2014 - 0 Komentarji

  Dobrodošli na spletni oglasnik vsioglasi.si! Uporaba je hitra, enostavna z oglasnimi kategorijami za različne izdelke in storitve. Želimo vam uspešno poslovanje na našem portalu. Administracija, vsioglasi.si

 • Oglaševanje

  s strani na 22. 12. 2014 - 0 Komentarji

  Spoštovani. Oglaševanje je v današnjem času okno v svet nekomu, ki želi biti viden in dostopen za eventualne poslovne stranke ali privatno odprodajo rabljenih reči. Trgovanje in kvota premoženja sta od nekdaj krojila kvaliteto življenja ljudi zatorej ni naključje, da se v raznih oglasih pojavljajo pretežno uspešne firme, uspešne pa so zato, ker po večini […]

 • Peter Prevc - Prva zmaga v sezoni 2015 / 2016

  s strani na 14. 12. 2015 - 0 Komentarji

  NIŽNI TAGIL – Peter Prevc je zmagal na drugi tekmi za svetovni pokal smučarjev skakalcev v ruskem Nižnemu Tagilu in je prevzel skupno vodstvo. To je njegova že sedma zmaga v svetovnem pokalu. Njegov uspeh je s četrtim mestom dopolnil Anže Lanišek. Drugi je bil Avstrijec Michael Hayböck, tretji pa je bil Norvežan Johann Andre Forfang.

Arhiv prispevkov

Prostor tudi za vaš oglas