Lep pozdrav, obiskovalec! [ Prijava

FOSCAM-ST121911233-2

 

Varnost

Varnost uporabe in uporabnikov:

Osebne ali kontaktne podatke v širšem obsegu kot je minimalno potrebno za registracijo vpišete po lastno presoji.

Žal pojavljajo se tudi razne spletne goljufije v smislu zaslužiti denar od naivnežev zato uporabnikom svetujemo:

Pozorno preglejte vsak oglas in bodite pozorni na jezkovne in slovnične napake, ceno in pogoje prodaje ali nakupa, ter količino in/ali navedbo kontaktnih podatkov (naslov, telefon, lokacija itd,).

Za eventualne goljufe posrednik oglasnega prostora (upravitelj strani vsioglasi.si) ne odgovarja. (Več v navodilih, zasebnosti in pogojih poslovanja)

Uporabnik naj se prek raznih forumov ali obveščevalnih spletnih strani informira o uporabi spleta in trend goljufij.

Uporabniki naj se med seboj skušajo informirati o slabih izkušnjah.

Sumljiv oglas ali oglas s sumom sumljivosti, neprimernosti v smislu otroške ali pretrde pornografije, nasilja, rasne nestrpnosti itd. ali kakršnem koli sumom, da odstopa od splošnih pogojev poslovanja ali krši avtorske pravice oziroma kazensko pravo, nam lahko prijavite na naš kontaktni obrazec ali pa po vaši presoji uradnim organom pregona s skopirano povezavo iz brskalnika dotičnega oglasa in prilepljeno v polje za vsebino sporočila. Enako velja za oglas/oglase, kjer smatrate, da ste bili kakorkoli dokazljivo ogoljufani. Prijavite nam prikazno ime in/ali uporabniško ime takega objavitelja na naš kontaktni e-mail naslov, da ga na podagi vaših dokazov zablokiramo na našem oglasniku.

Bodite posebej pozorni na to, da s ponudniki prodaje izdelkov ali storitev na spletnem oglasniku poslujete po lastni presoji in da ponudnik oglaševaskege prostora ne odgovoraja za eventualne nesporazume med objavitelji in kupci.

Osebnih ali poslovnih podatkov ne dajemo naprej razen za potrebe informacij v primeru eventualne preiskave uradnih organov v smislu zgoraj navedenih kršitev. (Več v pogojih uporabe).

* Objava na tej strani spada med pogoje poslovanja.

Tukaj so lahko tudi vaši oglasi

Premium Wordpress Themes